MIRAGE 2.5.7

A custom mode with cool features including the SEAS as a playable nation
(knows also as Funmode)
Deadworker
Posts: 16
Joined: Sun Mar 07, 2010 12:14 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Deadworker »

hey,
hab ein bug bei der Kampagne in Mirage in LvL 1. ich weiß nicht wie weit die Kampagne eigentlich spielbar ist, aber in LvL 1 muss man ja die 3 Helden befreien und wenn ich mit Stina dann kurz vor dem Gefängnis von Bela die Smilodon und ihr Nest killen soll, dann wird das quest aber nicht beendet, heißt keine smilodons oder nest mehr da, aber immernoch den auftrag, womit das spiel auch nicht weiter gehen kann, da danach ja die sequenz folgt in der stina ihren eusmilus bekommt.
Gruß, Deadworker.

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

Deadworker wrote:hey,
hab ein bug bei der Kampagne in Mirage in LvL 1. ich weiß nicht wie weit die Kampagne eigentlich spielbar ist, aber in LvL 1 muss man ja die 3 Helden befreien und wenn ich mit Stina dann kurz vor dem Gefängnis von Bela die Smilodon und ihr Nest killen soll, dann wird das quest aber nicht beendet, heißt keine smilodons oder nest mehr da, aber immernoch den auftrag, womit das spiel auch nicht weiter gehen kann, da danach ja die sequenz folgt in der stina ihren eusmilus bekommt.
Gruß, Deadworker.
Danke sehr für feedback, ich werde es mal fixen

Deadworker
Posts: 16
Joined: Sun Mar 07, 2010 12:14 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Deadworker »

hey,
kein problem, bis jetzt stürzt bei mir auch immer das spiel ab, wenn ich versuch häfen zu bauen.

Gruß, Deadworker.

Edit: Mit gefällt der neue Mod aber ungemein, ich find es echt klasse, dass ihr die Helden geändert habt, die neuen fähigkeiten hab ich zwar noch nicht alle ausprobiert, aber bis jetzt warn sie echt spitz, zudem die einheiten, ich fands immer schade, dass man nciht auf alle einheiten zugriff hatte und sich aussuchen musste welche helden man haben will um bestimmt einheiten benutzen zu können. Großes Lob.

jiajia
Posts: 33
Joined: Tue Feb 11, 2014 3:44 am

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by jiajia »

MIRAGE 2.5.8 Come on ...

relagon
Posts: 23
Joined: Tue Oct 07, 2008 17:54 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by relagon »

Hey guys. Mirage looks great! I am having a little problem with the gameplay however. The game starts up and runs fine. However, one of two things will happen when I begin skirmish. 1: I will be able to move my units and get them to do orders, but cannot build anything except towers and fence. Whenever I click to buld another building and choose it's position, it just disappears when I click build. and number 2: I am not able to control my units at all, i can click on them, but I cant give orders or anything. I would really appreciate some help please. :)

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

relagon wrote:Hey guys. Mirage looks great! I am having a little problem with the gameplay however. The game starts up and runs fine. However, one of two things will happen when I begin skirmish. 1: I will be able to move my units and get them to do orders, but cannot build anything except towers and fence. Whenever I click to buld another building and choose it's position, it just disappears when I click build. and number 2: I am not able to control my units at all, i can click on them, but I cant give orders or anything. I would really appreciate some help please. :)
hmm, seems like something is amiss at your side (maybe the custom server scripts aren't enabled by the launcher)
if you have a skype/xfire/steam account i would like to help you in real time

User avatar
Triceratops
- Mod -
Posts: 4906
Joined: Wed Jul 25, 2007 16:16 pm
Location: Germany
Contact:

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Triceratops »

Hi Relagon, install Mirage again

relagon
Posts: 23
Joined: Tue Oct 07, 2008 17:54 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by relagon »

hey guys, I have re-installed Mirage again and the same problem is still there. However, when I click to play it an error sign comes up saying "An error occured while trying to switch to SSS. Do you want to use a back up file?" Whenever I click yes the same sign comes up again. The same thing happens when I go into CEP, but CEP works fine when I click No and just start the game. Unfortunatley I do not have skype or steam or any of the sort. :/.

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

relagon wrote:hey guys, I have re-installed Mirage again and the same problem is still there. However, when I click to play it an error sign comes up saying "An error occured while trying to switch to SSS. Do you want to use a back up file?" Whenever I click yes the same sign comes up again. The same thing happens when I go into CEP, but CEP works fine when I click No and just start the game. Unfortunatley I do not have skype or steam or any of the sort. :/.
test Tarna's icespear with CEP, if it can freeze enemy units (so that we know if sss works fine or not)

User avatar
AnthonyCole
- Admin -
Posts: 2088
Joined: Sat Apr 18, 2009 13:17 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by AnthonyCole »

Did you install Paraworld properly? This error occurs when you did not. (like copy paste the game folder only/cracked version)

Deadworker
Posts: 16
Joined: Sun Mar 07, 2010 12:14 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Deadworker »

Hey leute,
hab ein kleines Problem oder ein Bug, ich kann Mission 6 oder 7, die nach der Heiligen Stadt, wo man die Piraten des erste mal Verfolgt, nicht starten. Der Ladebildschirm bleibt nach der ersten Makierung darunter und etwa einem drittel der zweiten Makierung stehn.

BS: Win7
Mirage 2.5.7


Gruß Deadw0rker.

PS: Gibt es eine Möglichkeit eine Mission zu überspringen ohne sie zu starten?

User avatar
Scrat
- Mod -
Posts: 14160
Joined: Sat Jul 14, 2007 14:44 pm
Location: Bamberg / Budapest
Contact:

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Scrat »

Mission überspringen kannst in der Datei profile_deatworker.cgf (die Einträge dort sind selbsterklärend). Die Datei ist in Benutzer\AppData\Spieleentwicklungskombinat\Paraworld

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

Deadworker wrote:Hey leute,
hab ein kleines Problem oder ein Bug, ich kann Mission 6 oder 7, die nach der Heiligen Stadt, wo man die Piraten des erste mal Verfolgt, nicht starten. Der Ladebildschirm bleibt nach der ersten Makierung darunter und etwa einem drittel der zweiten Makierung stehn.
hi Deadworker!

bitte lösche mal single_06.ula in ...\Sunflowers\ParaWorld\Data\MIRAGE\Maps\Cpn_single_001 Ordner (und lösche cache auch)
dann sollte es gehen

MfG Henry

kirkbaldwin1
Posts: 48
Joined: Sun Feb 08, 2015 3:20 am

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by kirkbaldwin1 »

my dear MrMorgana ,its 2016,when will your new version release?i beg you for your final 2.58 .cause your obsessed mod deserves begging for.
Last edited by kirkbaldwin1 on Fri Dec 25, 2015 14:00 pm, edited 1 time in total.

demetrius
Posts: 29
Joined: Wed Apr 29, 2009 8:47 am

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by demetrius »

didnt played this for long time installed yesterday to try 2.5.7,that bug is olready reported with human player building floating harbour,and as i read will be fixed in 2.5.8

1 i played with dustriders,is it level 5 in army controler reserved for sam megatitan as my t-tex,takes 3 places in 4 level,level 5 titan place is empty??

2 can you make that workers dont take slots in armycontroler?

3 zepelin from dustriders,lets say that have little wieard animation firing those big missiles from itself??

Aztec2012
Posts: 4
Joined: Thu Aug 27, 2015 17:07 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Aztec2012 »

Hi! Is this mod only on english or not?

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

Aztec2012 wrote:Hi! Is this mod only on english or not?
mostly english, but i added hungarian stuff to it, and some new texts are translated to german too

User avatar
Zidell
- Dragon Clan -
- Dragon Clan -
Posts: 229
Joined: Tue Mar 24, 2015 13:53 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Zidell »

Several times spawn with the headquarters of one tribe and the other tribe units

http://goo.gl/oH9ytY

http://goo.gl/CRPVnr

http://goo.gl/IqINXF

http://goo.gl/WbiwcV

http://goo.gl/whJA6L
Image

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

now we all know that you have edited your presets file manually to get units from other tribes :)

User avatar
Scrat
- Mod -
Posts: 14160
Joined: Sat Jul 14, 2007 14:44 pm
Location: Bamberg / Budapest
Contact:

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Scrat »

2.5.8. will be out soon - we are heavily working on it! If you're interested in helping, or if you just want to say hi, meet us in the Tavern - http://para-welt.com/tavern - almost every evening. Among others, Henry (MrMorgana), Anakey, DryFun and myself are quite active. Join us or drop by to say hi! :)

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

okay, seas will have their own wall climbing method now

User avatar
Zidell
- Dragon Clan -
- Dragon Clan -
Posts: 229
Joined: Tue Mar 24, 2015 13:53 pm

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by Zidell »

MrMorgana wrote:now we all know that you have edited your presets file manually to get units from other tribes :)
Nobody believes me
Or just do not want to admit that there is a bug
If I added them through the presets, they couldn't build
Image

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

okay, bu the problem is, only you are having these bugs, and we all know that you mod your own game very heavily (you showed us thus far a bunch of interesting glitches, etc)
my best guess is that the player tribe name you have at the start of the game is somehow messed up (but thats something the client sends to thes server, so you may have changed something in the client script files)

kirkbaldwin1
Posts: 48
Joined: Sun Feb 08, 2015 3:20 am

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by kirkbaldwin1 »

my dear MrMorgana ,the mirage is perfect,i like it very much,and play it almost everyday,mr.t is cool,but maybe i'm used to aje_catapult_rex original look,would you plz recover aje_catapult_rex original look.thank you,best wishes

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 935
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: MIRAGE 2.5.7

Post by MrMorgana »

hi kirkbaldwin1! we actually made some changes to the mr-t (now its called Tyrant because of copyright stuff), which include that it has now a conversion option, so that it can get the 2 catapults instead of the 4 spearmans (another new feature is that the 1 possible passenger doesn't get dismounted when the conversion is finished)

Post Reply

Return to “MIRAGE”