Help plz!

Post Reply
User avatar
DryFun
- Dragon Clan -
- Dragon Clan -
Posts: 159
Joined: Tue Mar 24, 2015 14:53 pm

Help plz!

Post by DryFun » Sat Dec 26, 2015 19:38 pm

How to fix it?
Attachments
PWClient_2015-09-17_04-04-45-26.jpg
still alive
still without devtools
  • ImageImageImageImageImage

User avatar
Triceratops
- Admin -
Posts: 4899
Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Help plz!

Post by Triceratops » Thu Dec 31, 2015 20:18 pm

What are your system specs?

T-Rex
- Multi-Tribe -
Posts: 3479
Joined: Sat Jul 14, 2007 17:31 pm
Location: 3. Planet des SOL-Systems

Re: Help plz!

Post by T-Rex » Fri Jan 01, 2016 2:37 am

I have the same problem on my windows 7 lenovo laptop.
AnthonyCole wrote:Yay Trex ist back :D King of PW!

User avatar
AnthonyCole
- Admin -
Posts: 1997
Joined: Sat Apr 18, 2009 14:17 pm

Re: Help plz!

Post by AnthonyCole » Fri Jan 01, 2016 18:48 pm

I guess the game is using the wrong graphics card.

User avatar
Triceratops
- Admin -
Posts: 4899
Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Help plz!

Post by Triceratops » Wed Jan 06, 2016 23:12 pm

Yes, that could cause it. Does nvidia's software allow for forcing Paraworld to use only one of them? Does PW have a setting to do so?

User avatar
DryFun
- Dragon Clan -
- Dragon Clan -
Posts: 159
Joined: Tue Mar 24, 2015 14:53 pm

Re: Help plz!

Post by DryFun » Tue Mar 22, 2016 19:37 pm

still alive
still without devtools
  • ImageImageImageImageImage

User avatar
Triceratops
- Admin -
Posts: 4899
Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Help plz!

Post by Triceratops » Wed Mar 23, 2016 16:44 pm

What graphic card(s)?

User avatar
DryFun
- Dragon Clan -
- Dragon Clan -
Posts: 159
Joined: Tue Mar 24, 2015 14:53 pm

Re: Help plz!

Post by DryFun » Sat Mar 26, 2016 6:08 am

Triceratops wrote:What graphic card(s)?
Intel® HD Graphics
still alive
still without devtools
  • ImageImageImageImageImage

User avatar
Triceratops
- Admin -
Posts: 4899
Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Help plz!

Post by Triceratops » Sun Mar 27, 2016 18:38 pm

:( Onboard graphic cards always had this problem. Does the game show it as the graphic device in use? There is no fix for it as far as we know except in a few cases the game can be told to use the onboard card. Most times it is a driver issue and it never got fixed by SEK.

Post Reply

Return to “English”