LAN does not work

Post Reply
Shiyazaki
Posts: 4
Joined: Fri Jul 07, 2017 17:00 pm

LAN does not work

Post by Shiyazaki »

Hi guys, i tried to play with my friend. (we have the same verions of the game but different CD-keys, so everything should be fine) He sees the game, that i created, but he can't join. We also tried to play direct connect using hamachi. Still nothing. Any ideas how2 solve this problem?

User avatar
MrMorgana
- Admin -
Posts: 938
Joined: Tue Aug 18, 2009 12:42 pm
Location: Koprulu Sector

Re: LAN does not work

Post by MrMorgana »

So you are using the same network. Have you tried disabling your firewalls (temporarily) to see, if you can connect then?

User avatar
AnthonyCole
- Admin -
Posts: 2089
Joined: Sat Apr 18, 2009 13:17 pm

Re: LAN does not work

Post by AnthonyCole »

Also make sure you are both running exactly the same version of the game. Maybe one of you is running boosterpack and the other one not (or hasn't even patched the game)?

Shiyazaki
Posts: 4
Joined: Fri Jul 07, 2017 17:00 pm

Re: LAN does not work

Post by Shiyazaki »

We have the same version.

User avatar
AnthonyCole
- Admin -
Posts: 2089
Joined: Sat Apr 18, 2009 13:17 pm

Re: LAN does not work

Post by AnthonyCole »

You can view the running version on the bottom while in the options menu I think. If you use the wrong shortcut or the autorun you can easily end up starting 2 different version. Always compare the versions shown in the options menu.

Post Reply

Return to “English”